Sabtu, 30 April 2011

RUPA BARU...NAK APA LAGI YANG BARU???

Assalamualaikum...Salam 1Malaysia...Salam Perak Aman Jaya... =)

Hurm...Selepas hampir tiga bulan berpuasa daripada berblog, kini saya telah kembali. Wajah baru, siap header lagi...Mau pecah pale nak create woo..ha3...bila tengah sedap2 taip post nih kan, tetibe sahaja teringat insan di bawah neh:

Gambo itam putih..dh mcm R.I.P plak..Ha3!!! Rindu ko wowowottt!!!
Okeh, kesimpulannya, teman sangat rindukan si Cicak Kubengg di atas nih...Kepada yg masih belum maklum, member saya nih, Mohamad Shahrilniza bin Mohd Nor sedang melanjutkan pengajian B. Ed. (TESL) di Universiti of Warwick, Birmingham, UK. Erm, dia sgt spesel bagi saye. Kenape ye? Hmm entahlah...Kne tanye dia snirik..Aku xleh explain. Nanti cirit-birit..Ha3...Papehal pun, aku nak teriak ayat nih kt diyee:

"CEPATLAH BALIK MALAYSIA VAVI!!!"
"LENGOH GUA TUNGGU LU MENGONG!!!"
"HA3!!!"
Kah3...Super-duper missing him..Cepatlah balik sayamm.. :'(

5 ulasan:

Shahril berkata...

awak juga special bagi saya :(
*part okestra*
hahaha..insyallah piz, sampai seru nnti guwa pulang ke pangkuanmu...

iR berkata...

ha3..langsi lu..ok2..weh, ko g x Buckingham Palace?

Shahril berkata...

ade bende kat situ?

iR berkata...

royal wedding

Shahril berkata...

x minat la guwa mende2 alah tu..hahaha

.