Selasa, 8 Februari 2011

JUMPA DAH..HA3

Assalamualaikum...Salam 1Malaysia...

Baru pulang kerja. Idoklah letih sangat pun tapi..Hmm...Takpelah...Sampey2 umah je (pkul 1.30 pg) tros bkak Facebook...(Trok btol aku..Ha3)...Tetibe ade orang post kat wall:

Ayarkk!!! Blogku sudah lengkap difollow 100 orang!!! Ha3...Terkezutt woo aku...Blog yg entah pape nih ade gak yang sudi nk view, follow dan komen..ha3...Siyesly aku xcaye mule2...Ble bkak dashboard jerk:
Phewwittt....Btul2 100 baii!!!..Ha3..Ngam2 soi..hak3...Apapun, saya nak ucap jutaan etrima kasihlah kepada anda semua pengunjung dan viewer laman blog saya nih...Moga laman blog anda terus menjadi tumpuan dan destinasi kunjungan pengunjung2 lain dan bertambah ong maa..Ha3...Kpada follower ke-100 tu, ade hadiah misteri utk anda..Muahahaha..tungguu... Lepas ni pengikut ke-200 pulak..Haa...follow, jgn xfollow...Bak kata Salih Yaacob@Abang Jem@Mak Neng@Mak Banang, "I follow..."..Ha3... =)

1 ulasan:

Kepala Manchiss berkata...

cett...pnat je aku tunggu...keh keh

.