Ahad, 21 November 2010

THE WORST BLUNDER

Urgghhh...teran abe wenger...teran...teran...teran...tadak chance nak naik.

Ini pon kelab taik. Penuh palat. Sekian.

4 ulasan:

Insan Kesepian berkata...

ehem2

iR berkata...

nah obat batuk

biskut berkata...

paling suka tengok muka wenger bila dalam keadaan tertekan...asyik nak komplen jer kat pembantu pengadil.ktika dia sudah berangan utk duk takhta liga akhirnya spurs menang sejak 1993 tak penah menang..Spurs mantap,Redknap mantap!

Chelsea plak tanggung lagak dan telan balik kepahitan akibat sikap angkuh dowg pada awal musim..terlalu ghairah dan asyik nak tunjuk hebat sangat akhirnya tersungkur di tangan birmingham selepas 30 tahun tak penah kalah nagn birmingham...jangan sampai jadi macam liverpool lak..

iR berkata...

tulah pasal.most club epl yg hangat msa awl2 season nih hangat2 taik ayam je...mcm xpkir forward dah...xkan xtaw bukn sume player tu fit dan bebas drpd injury, etc..

mmg nampak lh stiap kelab tu apebende konsentration dia. duk cbuk pkir taktik diamond lh, pemain muda lah..striker berkelas dunia lah..bla... bla...bla...ntahlah..ak pun xtaw lh...naseb xsokong mane2..hihi

.