Khamis, 29 Julai 2010

SELANGKAH LAGI...

Assalamualaikum...Salam 1Malaysia...

Ni bukan jarak dari Ipoh yee...

Bertemu kita kembali...Pada malam yang hening ni, saya nak bercerita cket mengenai jadual hidup saya sampey hari Sabtu nanti. Kalo takde aral melintang, esok pagi (Khamis, 29 Julai 2010) saya, bersama rakan sekelas PISMP G1 dan G2 akan bertolak pergi ke Bagan Datoh, Perak. Tujuan ke sana bukan untuk main2 atau carik awek...ha3...tapi untuk menjalani Program Bina Insan Guru (BIG) Siri 4 Modul Perkhemahan 2. Kami perlu mengikuti program ini kerana selain wajib disertai, program ini juga membawa kredit terkumpul yang akan dihimpunkan pada penghujung pengajian kami nanti...Jadi, senang cakap bukan untuk makan angin sebab dah bosan sedut angin debu simen Ipoh, tapi atas urusan kerja lah yee...Hmm...Harapan saya agar semua pembaca yang budiman dapat meluangkan masa mengikuti perkembangan dari semasa ke semasa...InsyaAllah teman akan cuba mengemas kini posting blog setiap masa sampeylah tamat BIG ini...Daa...=)


2 ulasan:

Syed Fauzi berkata...

Bukan senang sekarang nak jadi cikgu kan macam2 kursus kena join =)

iR berkata...

tau xpe...mcm2 program tapi ettap seronok dan enjoy

.